USEIN KYSYTTYÄ

Miten pääsen mukaan tekemään kehopositiivista sisällöntuotantoa tai muita projekteja?

Lähetä meille sähköpostia ja kerro, mitä olet kiinnostunut tekemään. Voimme myös yhdessä ideoida uusia kampanjoita ja kanavia kehopositiivisuudelle.

Tällä hetkellä emme tarvitse lisäkäsiä Facebookin tai Instagramin kanssa, mutta olisi hauska kehittää toimintaa pidemmälle. Lähetä siis viestiä!

Kuinka pääsen malliksi?

Mallihakumme on avoinna tammi-maaliskuussa. Tiedotamme siitä somekanavissamme ja nettisivuilla.

Malleiksi kaivataan erityisesti henkilöitä, joiden kehot eivät saa samanlaista näkyvyyttä kuin yhteiskunnan kapeaan kauneusnormiin sopivat. Haluaisimme myös saada lisää miehiä malleiksi ja mukaan toimintaan.

Onko kehopositiivisuus vaaraksi terveydelle?

Me emme kehopositiivisuuden nimissä ota kantaa fyysiseen terveyteen tai anna terveyssuosituksia. Uskomme vakaasti, että jokaisen henkiselle terveydelle tekee hyvää rakastaa itseään ulkokuoresta riippumatta.

Terveyskeskustelu on jokaisen henkilökohtainen ja käydään asiantuntijoiden kanssa - ei internetissä.

Onko kehopositiivisuus vain ylipainoisille?

Kehopositiivisuus kuuluu kaikille. 

Kalenterin 2018 mallit olivat iältään 4-45- vuotiaita ja heidän taustansa ovat hyvin erilaisia. Vaikka toimintamme on pienimuotoista, on meille tärkeää, että tuomme näkyväksi marginalisoitujen ihmisten kehopositiivisuutta. Kuvauksissa oli mukana monia esimerkiksi vamman tai syömishäiriön kanssa eläviä henkilöitä, joille kehorakkauden opettelu on elinehto.

Rajoitammeko sananvapautta?

Toimintamme on harrastusluonteista ja vapaaehtoisten tekemää. 

Koska toimintamme ei keskity esimerkiksi terveyteen, niin suosittelemme siitä ideoinnin tapahtuvan alan järjestöjen parissa. Keskutelua voidaan kyllä käydä, mutta se ei meidän kanavissamme saa olla henkilöön menevää, esimerkiksi mallin terveydestä puhumista. 

Loukkaavat kommentit poistamme somekanaviltamme  automaattisesti.