5 syytä tulla kehopositiivisille messuille!

21.12.2018

1. Suomalaisia somevaikuttajia ja kansainvälisiä huippunimiä

Tapaa yksi nykyisen kehopositiivisen liikkeen alullepanijoista Jes Baker (US) ja Vatsamielenosoituksesta tuttu Tytti Shemeikka. Paikalla on myös tunnettu kehopositiivisuusaktivisti ja muotibloggari Hannah "The Amputee" Olateju (UK). Tarvitseeko tätä listaa edes jatkaa? Jatkamme silti! 

Mukana "All Male Panelista" tuttu Saara Särmä, juontaja Kristoffer Ignatius, Ruskeat Tytöt sisarkollektiivi Pehmee, miehisestä näkökulmasta bloggaava Veli Koo, muotiin ja kehopositiivisuuteen keskittynyt Nerd in Plus Size, ja monia muita!

He kaikki esiintyvät messuilla ja aiheita riittää motivoivista keynote-puheista aina päivän polttavimpiin aiheisiin. Sinulla on myös ainutlaatuinen tilaisuus päästä kysymään yleisökysymyksiä!

2. Älä mahdu muottiin- kuvaukset
Oletko halunnut jo pitkään päästä kuviin, mutta aikataulu ei ole antanut myöden? Messuilla sinulla on hyvä tilaisuus otattaa itsestäsi kehopositiivinen #älämahdumuottiin-kuva.

3. Tapaa yrityksiä ja yhteisöjä, joille kehopositiivisuus on lähellä sydäntä
Haluatko lisää kehopositiivisuutta elämääsi? Messuille tulee joukko erilaisia näytteilleasettajia, työpajoja ja ständejä. Löydä uusi harrastus Syömishäiriöliiton toiminnasta tai keskustele mielenkiintoisista aiheista Kehomyytinmurtajien pöydän ääressä. Ehkä annat NOMI:n päivittää vaatekaappisi tai haet uunituoreen muffinin Kakkubossin pisteeltä. Messuilla pääset myös kokeilemaan tankotanssia Rock the Polen johdolla tai 365 kehopositiiviseen-työpajaan. Puhujavieraiden lisäksi messuilla on monta erilaista pöytää, aktiviteettia ja kojua, joissa voit shoppailla, tutkia ja ihmetellä.

4. Saat Instagramin täyteen katu-uskottavia somekuvia
Onko kehopositiivisuus lähellä sydäntäsi, mutta someprofiilisi näyttää lähinnä kissakuvilta ja teekupposilta? Nyt onkin hieno tilaisuus pyytää yhteiskuvia kehopositiivista sisältöä tuottavien henkilöiden kanssa.

5. Tuet suomalaista kehoaktivismia
Haluatko varmistaa sen, että kehopositiivinen vallankumous jatkuu ja Suomessa nähdään entistä enemmän ja monipuolisemmin Suomessa tuotettua kehoaktivismia? Tule paikan päälle osoittamaan tukesi. Kiitä somevaikuttajia, jotka ovat saaneet sinut arvostamaan omaa kehoasi. Tapaa ehkä joku, jonka kanssa aloitat kehopositiivisen someprojektin. Areena on vapaa!

Nähdään 12. tammikuuta Kattilahallissa, Helsingissä!

Liput, tiketti.fi
FB-tapahtuma
Instagram #bodyposimessut


Emppa on Body Posi Suomi ry:n perustaja ja kehoaktivisti. Hän tuottaa "365 kehopositivinen"-kalenteria ja järjestää Body Posi-messuja.

Lue lisää!

Juhlapyhien aikana ruoka on usein keskiössä ja meille, joilla on ongelmallinen suhde ruokaan ja syömiseen, erityisesti yhteiset ruokailutilanteet tuottavat tavallista enemmän päänvaivaa.

MTV3 lanseerasi taannoin suuren mediahuomion saattelemana uuden tuotantokauden sarjasta Olet mitä syöt!