Rekisteröimme yhdistyksen

20.09.2018

365 kehopositiivinen on nyt Body Posi Suomi? Miksi toimimme eri nimen alaisuudessa ja mitä käy 365 -kollektiiville?

365 kehopositiivinen syntyi meidän mallien omasta tarpeestamme tehdä kehopositiivinen kalenteri. Sen toiminta on alusta alkaen keskittynyt jokapäiväiseen kehopositiivisuuteen eikä kollektiivi itsessään halua olla kannanottaja moniin kehopositiivisuuden ympärillä velloviin keskusteluihin. Rekisteröimme Body Posi Suomi ry:n, jotta meillä olisi kanava, jonka kautta voisimme toteuttaa hyvin erilaisia ja itsenäisiä hankkeita tai projekteja sekä osallistua laajemmin kehoaktivismiin Suomessa.

Kalenterin lisäksi toimintamme tulee vuoden 2018 aikana laajenemaan tapahtumajärjestämiseen ja vlogeihin. Tämän lisäksi olemme erittäin kiinnostuneita aloittamaan myös muita kehopositiivisia projekteja ja ottamaan kantaa yhteiskunnalliseen keskusteluun esimerkiksi blogimme kautta.

Haluamme olla mukana luomassa inklusiivisempaa Suomea, jossa erilaisilla kehoilla on oikeus olla olemassa ilman reunaehtoja.

Hyvää syksyä kaikille!

Emppa
Toiminnanjohtaja


Lue lisää!

Juhlapyhien aikana ruoka on usein keskiössä ja meille, joilla on ongelmallinen suhde ruokaan ja syömiseen, erityisesti yhteiset ruokailutilanteet tuottavat tavallista enemmän päänvaivaa.

MTV3 lanseerasi taannoin suuren mediahuomion saattelemana uuden tuotantokauden sarjasta Olet mitä syöt!