MEIDÄN TARINAMME

Mikä Body Posi Suomi?

Body Posi Suomi ry on elokuussa 2018 rekisteröity suomalainen yhdistys, jonka toiminnan tarkoitus on ylläpitää ja tukea positiivista kehonkuvaa Suomessa, ja edistää suomalaista kehonkuvaan liittyvää mielenterveystyötä. 

Mistä kaikki alkoi?

Elokuussa 2017 syntyi idea konkreettisesta esineestä, jonka avulla kehopositiivisuus tulisi osaksi jokaista päivää. Halusimme luoda käyttötavaran, joten taskukalenteri tuntui oikealta vaihtoehdolta. Meille oli alusta asti tärkeää, että etsimme mukaan ihmisiä, joilla on hyvin erilainen tausta ja lähtökohta kehopositiivisuuteen.

Mallimme saapuivat päivää varten kuvauksiin pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Jyväskylästä Lappeenrannasta, ja jopa ulkomailta. Vuoden 2018 kalenterin painatusmäärä oli 70 kpl ja sen tuotot menivät Syömishäiriöliitto Syli ry:n tukemiseen.

Toimintaamme sponsoroivat kuvaaja Paula Kesäläinen, kampaaja Essi Finström ja meikit halukkaille loihtivat Iina Piiparinen ja Sari Sandholm.

Meidän toimintamme

Kalenteri

Julkaisemme kehopositiivista kalenteria, jonka tuotot ohjataan suomalaiseen kehopositiiviseen toimintaan ja mielenterveystyöhön. Kalenterin 2018-2019 voitot annetaan lyhentämättöminä Syömishäiriöliitto-SYLI ry:lle.

Oletko kiinnostunut tulemaan meille malliksi? Vuoden 2020 kalenterin uusien mallien haku alkaa jälleen tammikuussa 2019! Seuraa somekanaviamme!

Body Posi- messut

Tammikuussa 2019 järjestämme Suomen ensimmäiset kehopositiviiset messut. Klikkaa tästä lisätietoa!